27/11/2017

Piotr Krupa, Antreprenorul Anului 2017, în Polonia!

Piotr Krupa, președintele Consiului de Administrație al KRUK S.A. este câștigătorul celei de-a 15 a ediții a concursului  Ernst & Young Antreprenorul Anului 2017, în Polonia! Primirea acestei distincții îl clasifică printre finaliștii competiției internaționale Antreprenorul Anului. Acordarea titlului World Entrepreneur Of The Year are loc in cadrul unei ceremonii organizate, in fiecare an, la Monte Carlo.

Programul Entrepreneur Of The Year a fost demarat de Ernst & Young in 1986, în Statele Unite și, începând cu 1993, a fost extins la nivel internațional. În prezent, EOY se derulează în peste 50 de țări. EOY premiază cei mai de succes și inovativi antreprenori din lume. Prin evidențierea și recunoașterea rezultatelor obținute de antreprenorii cu afaceri de succes, Ernst & Young își propune să încurajeze dezvoltarea activității antreprenoriale din întreaga lume. Pentru acordarea titlului, juriul analizează fiecare candidatură pe baza a șase criterii, definite astfel încât să se asigure fiecărui candidat șanse egale de calificare. Aceste criterii sunt: spiritul antreprenorial, performanța financiară, direcția strategică, inovarea, impactul global și integritatea și puterea personală de influențare.

Felicitări și mult success!